• New
конци за печат PLA 1,75 мм, Пластмасова обвивка, Ниско Свиване, Добра Адхезия, 1 кг Макара, Конци за 3D-принтер, Бездымная за Промишлени устройства (лилав)

конци за печат PLA 1,75 мм, Пластмасова обвивка, Ниско Свиване, Добра Адхезия, 1 кг Макара, Конци за 3D-принтер,

Buyers rating:
BGN 21.60

Налично

Чисти и СПРЕТНАТИ, местоположение : Автоматична ръчна разгъната, която осигурява чисти и спретнати местоположение, идеално съвместима с всички-често 3 D принтери FDM 1.75 мм, ПЛАСТМАСОВ КОРПУС : Пластмасов тава осигурява добра защита на печатащата нишки, лек и издръжлив, както и са устойчиви на стареене. 58 mm / 2,3 дюймавысота : прибл.75 мм, ПЛАСТМАСОВ КОРПУС : Пластмасов тава осигурява добра защита на печатащата нишки, лек и издръжлив, както и са устойчиви на стареене. Ако той не е бил използван в продължение на дълго време след отваряне, се препоръчва завийте го във филма пакет, за да се предотврати отсыревание; 3. ТОЧНА ОБРАБОТКА : Адаптивна система за управление предоставя диаметър 1,75 мм, тегло нето сонда 1 кг и допускане на размерите ± 0,02 мм 3. 63 мм / 2,5 дюймапакетный списък : 1 х направления за 3 D-принтер Забележка : Моля, поставете единият край на конеца в крепежное дупка, за да се избегне заплитане след печат.Чисти и СПРЕТНАТИ, МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ : Автоматичен механичен завод, който предоставя чисти и спретнати местоположение, идеално съвместима с всички-често 3 D принтери FDM 1. ДОБРА ПРОИЗВОДИТЕЛНОСТ : Отличен PLA-темата има висока якост, ниско свиване и най-добрата адгезией между слоевете, за да отговарят на функционалните нужди от печат. Пластмасов корпус : Пластмасов тава осигурява добра защита на печатащата нишки, лек и издръжлив, както и са устойчиви на стареене.

Спецификация

Item Type:
3D Printer Filament
Material:
PLA
Printing Temperature:
190-210℃
Bottom Plate Temperature:
0-60℃
Printing Speed:
20-60mm/s
Density:
1.25 ± 0.05g/cm³
Diameter:
1.75mm ± 0.02mm
Water Absorption:
0.5%
Tensile Strength:
≥ 60Mpa
Bending Modulus:
≥ 60Mpa
Elongation at Break:
≥ 3.0%
Net Weight:
Approx. 1KG / 2.2lb (without plastic tray)
Wire Length:
Approx. 340 meter / 1115.5ft
Tray Size:
Diameter:
Approx. 198mm / 7.8in
Inner Diameter:
Approx. 58mm / 2.3in
Height:
Approx. 63mm / 2.5in
Package List:
1 x 3D Printer Filament:
Note:
Please insert one end of the filament into the fixing hole to avoid being entangled after printing.:
The following methods can help extend the life of consumables:
1. Do not open the package when not in use, and use it as soon as possible after opening;:
2. If it is not used for a long time after being unsealed, it is recommended to wrap it in a film bag to prevent it from getting damp;:
3. Store in a cool, dry and ventilated environment as far as possible;:
4. It is recommended to use unsealed consumables within 1 year.:

Избор на клиенти