• New
Чанта-портфейл aplslpa за iPhone 14 Pro, една Чанта-портфейл от изкуствена кожа премиум-клас, флип-надолу делото-портфейл с 3 слота за карти и каишка на китката, за iPhone 14 Pro 6,1 и?

Чанта-портфейл aplslpa за iPhone 14 Pro, една Чанта-портфейл от изкуствена кожа премиум-клас, флип-надолу делото-портфейл

Buyers rating:
BGN 5.33

Налично

【Важно напомняне】 е Съвместим само с i Phone 14 pro 6,1 инча (освободен новост 2022 г.).Ако сте получили не е стока, или дефектна стока, или каквито и да е щети след употреба, моля не се колебайте да се свържете с нас директно чрез услугата за обмен на съобщения, за да получите безплатна замяна на една година!. 【Цялостна защита】Траен вътрешен калъф от мек TPU по целият корпус е снабден с мека противоударным ръб за защита на вашия i Phone от падане.Изкуствена кожа осигурява отлична двухслойную защита на вашия i Phone и здрава закопчалка и лесно се затваря. 【Многофункционален】 (1) с вграден 3 слотам за карти и джоба удобни за носене на кредитна карта и пари в брой.Здрава магнитна закопчалка гарантира безопасността на вашите вещи в затворено състояние (2) Технологията RFID-екраниране защитава личната ви информация от неоторизиран сканиране (3) Конструкцията на каботажните освобождава ръцете за гледане на видео под оптимален ъгъл за удобно гледане (4) Отточна тръба на шарнирна връзка каишка създава още един начин за защита на вашия i Phone от падане. 【Добра достъпност】 Флип калъф има точни деколтета за i Phone 14 Pro с диагонал от 6,1 инча, което осигурява пълен достъп до пристанища, както чувствителни шапки на бутоните осигуряват добра тактильность. 【Премиум качество】-Изработена ръчно от класическата изкуствена кожа с луксозни и опростен дизайн, той е подходящ за бизнес и домашна употреба.Тя също е здрав и устойчив на надраскване и пръстови отпечатъци.Изискан подарък опаковка го прави приятен подарък за вашия приятел, гадже, баща, брат и учител.

Спецификация

Избор на клиенти