• New
LIQING 12L Сгъваема дамска чанта за обяд, изолиран Херметически многократна употреба обяд-бокс с регулируеми плечевыми презрамки, може да се сгъне в чантата през рамо, ?

LIQING 12L Сгъваема дамска чанта за обяд, изолиран Херметически многократна употреба обяд-бокс с регулируеми

Buyers rating:
BGN 0.00

Налично

【Нов дизайн сгъваема чанта през рамо】 Тази женска чанта за обяд можете не само да се прибират, но и да се използва като чанта през рамо, която може да се сгъва в изискано женствена чанта през рамо, когато тя не се използва, спестявайки място за съхранение и добавяне на модерен елемент към традиционните чанта за обяд.
【Здрав материал】 Тази случайна чанта за обяд е изработена от висококачествена, устойчива на счупвания и непромокаем плат Оксфорд, здрав метален цип и подсилено в местата на най-голям стрес допълнителна пластмасова подложка отдолу, за запазване на стабилността на дъното, предоставяйки на издръжливост при извършване на ежедневни действия.
【Запечатани изолация】 Поради подобряване на термосвариваемой алуминиево фолио изолиран обяд-бокс предотвратява изтичане на течности и е лесна за почистване.Изпълнен с 5-милиметрова пяна EPE, за да се запази храната на хладно или топло.
【Голям капацитет и няколко отделения】 този обяд-бокса има за лаптоп преден джоб с капак.В задния си джоб с цип, може да се съхранява ключове, карти, мобилен телефон и други важни елементи.Два етажа джоба за бутилки с вода и вътрешен мрежест джоб за съхранение на ножове, вилици и лъжици за бутилки с вода.Резервоарът е с обем 12 литра с размери от 11 "х 7" х 9,5" инча (Д x Ш x В) е идеален за опаковане на всичките си храни и закуски през целия ден .
【Многофункционален】 Този пакет за обяд също може да се използва като изолиран чанти-хладилника за пикник, плаж, на къмпинг, за пътуване.Лесно се използва като пакет за обяд, чанти-хладилник, чанти за пикник, продуктовата чанти или пазарска чанта. Да се съхранява на вашия обяд и напитки на обяд на бокса LIQING!Защо да изберете пакети за обяд LIQING за себе си?Висококачествени материали.Превъзходни топлоизолационни материали запазват напитките прохладни през лятото и да осигури топла храна за вас, вашите близки или деца снежна зима.Фланец.Благодарение на тази конструкция теч от контейнер за продукти, които не се отрази на нашите обяд-бокс отвътре навън.Лесен за почистване.Ако вашият контейнер за обяд протича, не е нужно да се притеснявате, просто намокрете салфетка или кърпа, за да внимателно го избършете.Висока производителност. 11 x 7 x 9,5 инча, малък джоб за съхранение на закуски, вилици, лъжици и други дреболии, чанта за обяд може да се съхранява най-ежедневните неща.

Спецификация

Избор на клиенти